Meneer geeft een worstworkshop


Enige tijd geleden kreeg meneer een email. Of hij, voor een vrijgezellenfeest, een workshop ‘worst maken’ wilde geven. De huwbare dame in kwestie hield erg van koken en met name van worst, vandaar. Twee dozijn onwillige slagers in de regio Utrecht waren meneer al voorgegaan. Zeventien maagden waren de wanhoop nabij. Meneers reddershart ging harder kloppen. En een groep dames verzameld rond meneers worst, enfin… u begrijpt, dan meneer volmondig instemde met het geven van de workshop. Niet alleen overigens, de onvolprezen Tijs, kok op lokatie, stond hem terzijde.

En zo draaide vorige week zeventien bevallige deernes aan meneers molens, speelden met twintig meter darm, en persten professioneel vijf kilo vlees tot een reeks prachtige worstjes. Een stuk of zes eveneens in het kader van de workshop ter plekke gefabriceerde salades en ontelbare flessen drank op tafel. BBQ erbij. Het was een mooie avond.

Het beviel meneer dusdanig dat hij dit wel vaker wil doen. Kom maar op met uw vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, culinaire verjaardagsfeestjes of alternatieve kerstviering!

Geef een reactie